VÄLKOMMEN TILL

STHLM CAPITAL BYGG AB

 

STHLM Capital Bygg AB är ett byggföretag med stor bredd. Vi utför allt inom byggnation och renovering vilket innefattar bl.a. nybyggnad av villor, takomläggning, husgrunder, altaner, kök, badrum, måleri samt plåtarbeten.

Vi är en totalentreprenör som arbetar mot både företag och privatpersoner.
Utför allt från grovjobb och stambyten till husbyggen och finsnickeri.

Att anlita STHLM Capital Bygg ska vara tryggt, enkelt och leda till önskat resultat.
Detta uppnår vi genom noggrannhet, punktlighet och lyhördhet. Vi månar om våra kunder och faktum är att de flesta nya projekt får vi genom rekommendationer.
Välkommen med dina tankar och idéer, så gör vi dem till verklighet för dig.

Våra tjänster

Målning in och utvändig

Vi erbjuder ett komplett och unikt utbud av måleritjänster, servicemåleri och nyproduktion för offentliga och privata uppdragsgivare.

Plåtarbetet

Vi utför plåtarbeten för kommuner, företag och privatpersoner i Stockholms stad och för oss är kvalitén på det arbete vi utför viktigt.

Takomläggning

Vi på STHLM Capital Bygg AB hjälper dig på bästa sätt när du behöver täta samt fixa ditt tak i Stockholm-storstad. Du kan lita på att våra grabbar tar väl hand om ditt tak.

Fasadrenovering

Vi har lång erfarenhet inom branschen och är vana att arbeta med alla sorters fasadarbeten, båda puts och trä. Vi tar väl hand om hela processen vid en fasadrenovering. Vi utvärderar brister eller skador och föreslår passande åtgärder.

Badrumsrenovering

Vi är specialister på badrumsrenoveringar och utför även plattsättning och ombyggnad av tvättstuga och toalett. Vi är behöriga för våtrum och jobbar enligt BKR´s branschregler.

Golvläggning

Vi lägger laminat, parkett, furugolv och massiva trägolv och lämnar alltid 5 års garanti på utfört arbete! STHLM har många års erfarenhet av golvläggning.

Snickeri

Vi arbetar både för dig som privatperson och företag. Kök, badrum, trappor och inredningar är de vanligaste uppdragen för oss.

Köksrenovering

STHLM Capital Bygg AB erbjuder dig köksrenoveringar med hög kvalitet till ett bra pris. Vi kör hårt på att du ska få bästa möjliga slutresultat och vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

"Vi hjälper dig nå dina drömmar."

Fyll i formuläret nedan och beskriv så gott du kan om arbete ni önskar få utfört. Du är också välkommen att boka en tid med oss så att vi tillsammans kan gå igenom arbetet samt planera för att på så sätt få det bästa resultat.

VÅR ARBETSPROCESS

Stadsbyggnadskontoret kräver att en kvalitets ansvarig finns för dom flesta större projekt. Hans uppgift är att se till att kommunens intressen med hänvisning till säkerhet, lagar, normer etc. efterlevs. Det estetiska är inte hans sak. Det är beställarens skyldighet att anlita en kvalitets ansvarig. När du får ditt bygglov så får du veta om ditt projekt kräver kvalitets ansvarig.

Obs: om ni vill att K-Ansvarig skall även vara kontrollant så bör man specifikt fråga efter detta. Det ingår nämligen inte i K-ansvarig normaluppdrag.

Efter att du har skrivit kontrakt så skall kontrakts arbetena utföras. Under byggtiden så är det lämpligt att ha ett byggmöte en gång i veckan för att vara ajour och att ta upp ändringar, tillägg och avvikelser. Detta möte kan vara informellt och kan inskränka sig till ett telefonsamtal. Tilläggs och ändrings arbeten bör du räkna med. 10-15% är vanligt. Mängden tilläggs och ändrings arbeten kan du naturligtvis styra genom att ha ett så bra underlag som möjligt från början samt att hålla dig till det som gjordes upp vid kontraktskrivningen.

Om projektet är bygglovspliktigt. Stadsbyggnadskontoret i din kommun kan upplysa dig om det och det är där du får handlingar att fylla i. En tillbyggnad är normalt bygglovspliktigt men renovering av ett badrum är oftast inte det

Arkitekten kan hjälpa dig att förfina din ide och se vad som är praktiskt möjligt och kan göra ritningar för bygglovet. Många arkitekter har även kontakter med konstruktörer som sedan kommer att behövas för övriga ritningar etc.

Det finns bestämmelser som styr förhållandet mellan entreprenör och beställare i form av AB04, ABS 09 och ABT06.

(AB = Allmänna Bestämmelser, ABS 09 = Allm. Best. Småhusentreprenader, ABT06= Allm. Best. Totalentreprenader) ABS 09 är det som gäller för privatpersoner. Det är dock viktigast att se till att man är överens om vad som skall utföras innan projektet och att det görs skriftligen. Om ovanstående steg följs så bör det inte vara några större problem.

Läs vad några kunder säger

Referenser

Senaste uppdateringarna

Senaste jobb

Kontakta oss

  Vi har som mål att besvara din förfrågan inom 24h.
  Mailar du oss under helgen eller på röda dagar kommer ditt mail besvaras nästföljande vardag, då kundservice har öppet endast vardagar mån-fre.

  Välkommen


  Address: Vikingavägen 56, 184 41 Åkersberga

  Tel: 08-121 405 72  Våra leverantörer

  Vikingavägen 56, 184 41 Åkersberga, Stockholm